17. mar. 2012

Ruggrød med æbler, mandler og kanel

Grød er blevet hipt - bum basta!

Jeg har aldrig selv lavet andet grød end risengrød, men efter nu andet besøg på Grød i Jægersborggade må Vesterbro Cooking med på grødvognen, for grød er slet ikke så tosset. Det smager først og fremmest skønt, er mættende og hurtigt lige at bikse sammen samt koster ikke fem flade ører at lave.

Min "andet-end-risengrød" grød-debut blev denne simple ruggrød med æbler, mandler, kanelsukker og en smørklat.


Ingredienser (1 portion)
1 dL ruggryn
1,5 dL mælk
1 dL vand
salt
Æble i tern
Mandler ristet på en tør pande, groft hakkede
Rørsukker rørt med kanel
Smør

Fremgangsmåde
Kom ruggryn, mælk og vand i en tykbunet gryd, bring langsomt i kog og lad grøden koge under omrøring i 3-5 min. Smag til med salt og servér med smørklat, kanelsukker, æble og mandler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar