30. apr. 2013

Pizza med kartoffel, Danablue, rosmarin og kapers

En klassisk kartoffelpizza uden tomatsauce og bestemt værd at afprøve!


Ingredienser (2)
1 portion dej
2 store løg
2-3 kartofler
50 g Danablue
1 glas kapers
Rosmarin
1 dL olivenolie
4 fed hvidløg
Flagesalt
Peber

Fremgangsmåde
Forbered dejen som beskrevet hér
Forvarm en pizzabagesten eller bageplade ved 235 grader. Skær løg i skiver og skær ligeledes kartoflerne i meget tynde skiver - gerne på et mandolinjern. Skyl kartoffelskiverne grundigt i koldt vand og dup dem tørre i et viskestykke. Forbered en hvidløgsolie ved at blande pressede fed hvidløg med olivenolien. 
Del dejen i to, rul den tyndt ud og læg de to pizzabunde på bagepapir.  Pensl først med hvidløgsolie og pynt derefter med løg, kartoffel, Danablue, kapers og rosmarin. Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 20 min. 
Ved servering drysses med flagesalt og friskkværnet peber samt evt mere hvidløgsolie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar