14. jun. 2011

Spagetti med Tunsauce

Denne ret er drøngod af op til flere årsager.....Først og fremmest smager den skønt - dernæst er den ekstremt hurtig at lave og meget billig. Desuden kan du roligt udskifte grøntsagerne med dem du lige har, og derfor fungerer retten også godt som en tøm-køleskabet-middag.



Ingredienser (2-3)
Olivenolie
3 Fed hvidløg
2 Løg
1/2 tsk Tørret chili
3-4 Gulerødder
1/2 Rød peberfrugt
50 g Sorte oliven
1 ds Tun
1 ds Fl. tomater
1 skvæt mørk balsamico
1 bdt Persille
salt/peber
Friskrevet parmesan
Spagetti

Fremgangsmåde
Hak løg, hvidløg, gulerødder og peberfrugt fint. Steg løg, hvidløg og chili i olivenolie indtil klare. Tilsæt derefter gulerødder og peberfrugt og steg videre i ca 5 min før først tun og dernæst flåede tomater tilsættes sammen balsamico. Lad retten simre ved svag varme imens spagettien koges al dente.
Tilsæt finthakket persille, smag til med salt og peber og server med friskrevet parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar