19. dec. 2011

Tomater i citrongræssirup

Pånær farven, er der ikke meget jul over dette indlæg - det gør dog ikke disse smækre cherrytomater i citrongræssirup mindre dårlige. 
De kan for eksempel serveres til fisk, som et frisk pust i en grøn salat eller, som i det kommende indlæg, på en pizza med rucola og granatæble - ellers er det kun din fantasi der sætter grænsen.  



Ingredienser
1,5dL sukker
1,5dL vand
1 citrongræs
250g Cherrytomater

Fremgangsmåde
Bank den tykke del af citrongræsset fladt og skær det i grove stykker - så grove at de senere let kan fiskes op. Kom citrongræsset i en gryde med vand og sukker og kog op. Lad det småkoge i ca 10 min hvorefter gryden fjernes fra blusset. Skær tomaterne i kvarte, hæld citrongræssiruppen over og lad dem trække heri natten over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar