12. jul. 2012

Fennikelsalat med fersken og tahin/yoghurt dressing

Efter en veloverstået Roskilde Festival fyldt med god musik, lækker mad, sol og ikke mindst et fremragende selskab er det tid til knap fire ugers afslapning i wunderbare Berlin. 
Det betyder også mere aktivitet hér på bloggen, hvor jeg med dette indlæg lægger ud med en sprød salat baseret på fennikel og fersken der er rundet af med en simpel tahin/yoghurt dressing. 
Uden selv at have afprøvet kombinationen, forestiller jeg mig et himmelsk måltid med denne salat serveret sammen med min all-time favorite - tunbøffen! 





Ingredienser
1 fennikel
2 ferskner
1 lille bdt bredbladet persille
2 spsk yoghurt naturel
2 tsk tahin
salt 
peber

Fremgangsmåde
Fennikel snittes meget tyndt (gerne på et mandolinjern - ellers gør dig umage med en skarp kniv!), fersken skæres i tynde både og persillen hakkes fint eller groft som du ønsker det. Til dressingen smages yoghurt til med tahin, salt og peber og alle ingredienser vendes godt sammen. Lad gerne salaten trække ved stuetemperatur i 1/2 times tid før servering. 

Slutter af med lidt memoires fra Roskilde...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar