14. jul. 2012

Multiflagegrød med ribs, yoghurt og akaciehonning



Når regnen p..... ned udenfor er en god gang multiflagegrød med friske ribs, syrlig yoghurt og sød honning en god starter på dagen. 
Jeg har til denne grød benyttet en færdig blanding bestående af havre, hvede, rug, ris, spelt og byg, men der er selvfølgelig frit valg på alle hylder.  



Ingredienser (2)
2 dL blandede flager (hér er brugt havre, hvede, rug, ris, spelt og byg)
2,5 dL mælk
1,5 dL vand
salt
yoghurt naturel
ribs
akaciehonning

Fremgangsmåde
Bland flager med mælk og vand og kog op ved svag varme under omrøring til grøden har den rette koncistens (ca 10 min). Smag til med salt, afkøl grøden helt og bland med yoghurt og ribs efter behag. Afslut med den søde akaciehonning og nyd med en kop god kaffe. ....Se så skal du nok overleve en, eller op til flere modbydelige, regnvejrsdage i juli!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar