Ingredienser (4)
1 Hokaidogræskar
2 Kartofler
1/2 Rød chili
5 Fed hvidløg
1 Lille bundt frisk timian
Oliven olie
3 Løg
4 spsk Balsamico
1 L Grøntsagsboullion
1 Citron
Salt/peber
Creme fraiche
Bredbladet persille
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skrær dem og græskarkødet ud i mindre stykker. Hak ligeledes chili og hvidløg groft og placer dem sammen med kartofler og græskar i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Hæld en god sjat olivenolie over, drys med timian og bland godt før det hele bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 1/2 time.
Skær løgene i skiver og steg dem i lidt olivenolie indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt balsamico og lad dette koge godt ind. Tilsæt de bagte grøntsager samt boullion og lad suppen simre 15-20 min under låg før den blendes og smages til med citronsaft, salt og peber.
Server suppen toppet med creme fraiche og hakket bredbladet persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar