Ingredienser (2)
Salat:
500 g Rosenkål
30 g Hasselnødder
1 Løg
1 Fed hvidløg
1 Lille bundt frisk timian
Olivenolie
Salt/peber
Dressing:
2 spsk Citronsaft
4 spsk Olivenolie
1-2 tsk Dijonsennep
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en tør pande i ca 5 min og hak dem derefter groft. Skær løget i skiver, hak hvidløget fint og del rosenkålene i kvarte.
Opvarm en pande med lidt olivenolie og steg løg og hvidløg i 2 min før rosenkålene tilsættes og steges med i yderligere 5 min. Fjern panden fra varmen .
Bland ingredienserne til dressingen godt sammen, vend de stegte rosenkål og løg heri, tilsæt hasselnødder og finthakket frisk timian og smag endeligt til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar