30. nov. 2010

Rosenkålsalat

En fantastisk fyldig vintersalat med masser af knas fra både rosenkål og hasselnødder!


Ingredienser (2)
Salat:
500 g Rosenkål
30 g Hasselnødder
1 Løg
1 Fed hvidløg
1 Lille bundt frisk timian
Olivenolie
Salt/peber
Dressing:
2 spsk Citronsaft
4 spsk Olivenolie
1-2 tsk Dijonsennep

Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en tør pande i ca 5 min og hak dem derefter groft. Skær løget i skiver, hak hvidløget fint og del rosenkålene i kvarte. 
Opvarm en pande med lidt olivenolie og steg løg og hvidløg i 2 min før rosenkålene tilsættes og steges med i yderligere 5 min. Fjern panden fra varmen .
Bland ingredienserne til dressingen godt sammen, vend de stegte rosenkål og løg heri, tilsæt hasselnødder og finthakket frisk timian og smag endeligt til med salt og peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar