22. feb. 2011

Tigerrejer langtidsmarineret i Olivenolie

Da jeg sidste sommer i Politikken læste om dette tip, til perfekt tilberedt fisk og grøntsager ved langtidsmarinering i olivenolie, måtte jeg da lige prøve - og tænk sig, tippet holdt sit løfte! 
Det meget fine tip kommer fra Domenico Cannones, som kokkererer på ikke mindre end Era Ora, og det er altså kun din fantasi der sætter grænserne for hvad du ønsker tilberedt i en skøn olivenolie. 

Jeg har hér kastet mig ud i tigerrejer i samspil med hvidløg, chili og bredbladet persille...


Ingredienser
Tigerrejer
Hvidløg 
Rød chili
Bredbladet persille
Olivenolie

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 80 grader. Hak hvidløg, chili og persille groft og fyld det sammen med rejerne i et glas med et dertil hørende skruelåg. Fyld op med en god olivenolie til indholdet er dækket, skrug låget på og sæt glasset i den forvarmede ovn i 1 1/2 - 2 timer. 

Serveringsforslag
Server rejerne med spagetti vendt i lidt af olivenolien (som nu har taget smag af de øvrige ingredienser i glasset), pesto og/eller langtidsbagte cherrytomater og friskrevet parmesan. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar