29. mar. 2011

Spidskålsalat med sojaristede Mandler

Lige på falderebet inden alle de skønne kålsorter udskiftes med solmodne tomater, sprøde agurker, søde bær og hvad der ellers hører til sommerens herligheder. 
I denne salat kan du benytte hvidkål i stedet for spidskål, meeeen førstnævnte smager nu bedst!


Ingredienser (3-4 personer)
1 Spidskål
50 g Sojaristede mandler
1 Lille bundt bredbladet persille
1 spsk Æbleeddike
3 spsk Rapsolie
1 spsk Akaciahonning
Salt/peber

Fremgangsmåde
Rør en dressing af æbleedike, rapsolie og akaciehonnig som smages til med salt og peber. Spidskålet snittes fint og blandes godt med dressingen, før de soyaristede mandler drysses over og salaten justeres endeligt med salt og peber.
Lad gerne salaten trække 1 times tid før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar