4. aug. 2011

Linsesalat

Nærmere betegnet skulle denne salat hedde "linsesalat med alt godt fra køleskabet", da den er kommet til af diverse rester der lå i køleskabet og skreg efter at blive brugt.
Sådanne tøm-køleskabet-projekter er langt fra altid lig med happy ending, men idag var der altså bonus - og vupti from me to you en vidunderlig linsesalat med masser af god smag!


Ingredienser (2)
Grønne linser (desværre fik jeg ikke disse afvejet - men nok en lille håndfuld)
1-2 spsk Olivenolie
Fintrevet skal af en halv citron
1 æble
2 forårsløg
1/2 rød chili befriet for kerner
4 store dadler uden sten
Feta (ja, heller ikke hér ved jeg præcist besked)
1 håndfuld hakket bredbladet persille
Salt/peber

Fremgangsmåde
Kog linserne som anvist på pakken. Køl af og vend med citronskal og olivenolie. Hak æble, forårsløg, chili og dadler fint og tilsæt til linserne. Tilsæt desuden smuldret feta samt persille og vend hele salaten godt rundt. Smag evt. til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar