6. sep. 2011

Spinatsalat med nektarin, rødløg og sojaristede mandler

Der skulle så gå mere end en måned siden sidste indlæg, hvor lidt meget ekstra travlhed i august kom i vejen for min aktivitet hér på bloggen. Jeg satser dog langt fra på at der for femtiden skal gå så længe mellem indlæggene, da jeg i mellemtiden bl.a. er flyttet til skønne Vesterbro, hvor det som bekendt bugner med inspirerende etniske madforretninger.
Hér kommer dog en salat jeg lavede i slutningen af juli, og hvis den frister så skynd dig, da nektarinerne synger på sidste vers.....



Ingredienser (3-4)
250 g frisk spinat
1 lille rødløg
2 nektariner
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 spsk akaciehonning
Salt/peber


Fremgangsmåde
Skær rødløget i tynde skiver, nektarinerne i smalle både og vend med spinaten. Mix ingredienserne til dressingen og bland godt med salaten. Hak mandlerne groft og drys over salaten som meget gerne må trække en times tid ved stuetemperatur inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar